Ingrediënten:
Soepgroenten
Potje boullion met vlees ( struik of ander merk)
Pakje van honing of ander merk groentensoep
Vermecelli
250 gram
Gehakt Peper en zout
Bereidingswijze:
Ook bliksoep zat?
Neem een lekkere ruime pan, vul met water en Doe de inhoud van het potje en de soepgroenten erin.
Op het vuur hoog.... aan de kook brengen, ondertussen balletjes maken van je gehakt en voeg deze er ook bij.
Laat alles tien minuten zachtjes doorkoken.
Draai het vuur uit!!!!
Doe de vermecelli erbij en laat het gewoon zacht worden in je warme soep.
De rest zal gewoon ook nog heerlijk trekken.
Doe dit lekker in de ochtend, als je dan terug komt van bijvoorbeeld zwemmen heb je een heerlijk een kopje verse soep.
Soepgroenten
Potje boullion met vlees ( struik of ander merk)
Pakje van honing of ander merk groentensoep
Vermecelli
250 gram
Gehakt Peper en zout
Bereidingswijze:
Ook bliksoep zat?
Neem een lekkere ruime pan, vul met water en Doe de inhoud van het potje en de soepgroenten erin.
Op het vuur hoog.... aan de kook brengen, ondertussen balletjes maken van je gehakt en voeg deze er ook bij.
Laat alles tien minuten zachtjes doorkoken.
Draai het vuur uit!!!!
Doe de vermecelli erbij en laat het gewoon zacht worden in je warme soep.
De rest zal gewoon ook nog heerlijk trekken.
Doe dit lekker in de ochtend, als je dan terug komt van bijvoorbeeld zwemmen heb je een heerlijk een kopje verse soep.
bron; kokenopdecamping
Reacties
Een reactie posten