Ingrediënten 4 personen:
- 400g rijst
- 2 el Go-Tan Wokolie
- 1 ui (blokjes)
- 300g gesneden kipfilet of varkensvlees
- 1 prei (schijfjes)
- 1 winterwortel (schijfjes)
- Go-Tan Boemboe Nasi Goreng
- 2 eieren, snufje zout
Bereidingswijze:
1. Kook de rijst volgens de bereiding op de verpakking en laat het in de pan afkoelen zonder deksel.
2. Olie verhitten en kleingesneden vlees rondom aanbraden (2-3 minuten).
3. Groenten toevoegen en meefruiten.
4. Voeg de Boemboe Nasi Goreng toe, roerbak 3 minuten.
5. Voeg de rijst toe en op middelhoog vuur, onder voortdurend omscheppen, minstens 3 minuten verwarmen.
6. Maak in een koekenpan van de eieren een eenvoudig roerei. Serveer dit over de Nasi Goreng.
Serveertip
- Geef je Nasi Goreng accent door verkruimelde kroepoek of knapperig gebakken uitjes over de rijst te strooien.
- Maak met Sambal of Ketjap het gerecht naar eigen smaak af, tijdens de bereiding of aan tafel.
- Houd je veel van gehakte knoflook? Bak het gerust mee in de wok.
(recept van Smulweb)
Reacties
Een reactie posten