Benodigdheden :
200 gr. Pasta (korte, bv. Spirelli)
1 bolletje mozzarella
400 gr. Luganega als je in Italië bent, in Frankrijk makkelijk te vervangen door de chipolata aux herbes bv....
500 gr. kleine tomaatjes
1 witte ui
2 teentjes knoflook
1 blikje tomatenpuree
Vers geraspte grana padano of parmegianno
Kruiderijen naar smaak
200 gr. Pasta (korte, bv. Spirelli)
1 bolletje mozzarella
400 gr. Luganega als je in Italië bent, in Frankrijk makkelijk te vervangen door de chipolata aux herbes bv....
500 gr. kleine tomaatjes
1 witte ui
2 teentjes knoflook
1 blikje tomatenpuree
Vers geraspte grana padano of parmegianno
Kruiderijen naar smaak
Bereiding :
Maak een lekkere tomatensaus met de ui, knoflook, tomaten en puree. Kruid ze goed af.
Kook de pasta gaar en giet af. Snij de worstjes in stukjes van 4 cm, en bak ze goudbruin in de olijfolie. Snij de mozzarella in schijfjes en dan nog eens middendoor.
Meng de pasta met de tomatensaus. Verdeel de helft over de volledige Omnia pan. Verdeel de worstjes en de helft van de mozzarella erover en bedek met de tweede helft van het pastamengsel.
Verdeel er de overige mozzarella over en bestrooi met de geraspte kaas.
Laat 20 minuten tot een halfuur bakken.
Smakelijk !
Maak een lekkere tomatensaus met de ui, knoflook, tomaten en puree. Kruid ze goed af.
Kook de pasta gaar en giet af. Snij de worstjes in stukjes van 4 cm, en bak ze goudbruin in de olijfolie. Snij de mozzarella in schijfjes en dan nog eens middendoor.
Meng de pasta met de tomatensaus. Verdeel de helft over de volledige Omnia pan. Verdeel de worstjes en de helft van de mozzarella erover en bedek met de tweede helft van het pastamengsel.
Verdeel er de overige mozzarella over en bestrooi met de geraspte kaas.
Laat 20 minuten tot een halfuur bakken.
Smakelijk !
Reacties
Een reactie posten