Ingrediënten:
- 250 gram cherrytomaten
- 150 gram tagliatelle
- olijfolie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 gram kipgehakt
- 1 courgette
- 40 gram rucola
- 200 milliliter room
- 2 theelepel mosterd
- peper, zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verspreid de cherrytomaten over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Bak circa 20 minuten in de oven.
Breng een pan water met een beetje zout aan de kook. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm een scheutje olie in een pan. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg het gehakt toe en bak circa 3 minuten. Snijd de courgette in kleine blokjes, voeg toe en bak circa 3 minuten. Voeg de room, mosterd en helft van de rucola toe en breng op smaak met peper en zout. Verwarm circa 1 minuut. Giet de pasta af en voeg toe. Verdeel de tagliatelle over borden en verdeel hier de tomaatjes en rest van de rucola over.
Reacties
Een reactie posten