- 400 gram kipfilet
- 1 groene paprika
- 300 gr krieltjes
- 150 gr hamblokjes
- 3 tl. Italiaanse kruiden
- 1 courgette
- 2 uien
- 1 grote vlees tomaat of een blikje met stukjes tomaat
- knoflook naar smaak.
De kipfilet in reepjes snijden en bakken met peper en zout. Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe.
Even laten meebakken en daarna de hamblokjes toevoegen.
Snijd de gourgette en de paprika in stukken. Voeg deze toe en als laatste de krieltjes samen met de Italiaanse kruiden.
Goed door elkaar roeren.
Voeg wat water toe voor het gaarkoken. Doe de deksel op de pan en laat alles 15 minuten zachtjes pruttelen.
Ongeveer 5 minuten voor het einde van de kooktijd de in kleine stukjes gesneden tomaat of een blik met stukjes tomaat toevoegen.
Peper en zout naar smaak.
Smakelijk eten!
(recept uit het boekje; Koken op de camping
Reacties
Een reactie posten