Ingrediënten voor 4 personen:
- 500 gr spruiten
- 1 teen knoflook
- 2 el olie
- 200 gr champignons
- 1 el gedroogde rozemarijn
- 250 gr magere spekblokjes
- 500 gr gnocchi
Kook de spruiten 3 minuten. Afgieten en goed laten uitlekken. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten, knoflook, champignons en rozemarijn in 8 minuten.
Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Ondertussen verhit je een koekenpan zonder boter of olie en bak hierin de magere spekreepjes op hoog vuur in 2 minuten. Doe de gnocchi erbij en bak het geheel in 10 minuten. Schep dit geregeld om.
Voeg dit alles toen aan de groenten in de wok en schep dit geregeld om.
Je kunt dit afmaken met citroenrasp en Parmezaanse kaas.
(dit is een recept uit de Allerhande)
Reacties
Een reactie posten