Benodigdheden:
- Bladerdeeg voor quiche
 - 250 gram gehakt
 - 1 blik (400 gram) tomatenblokjes
 - 1 klein blikje tomatenpuree
 - 1 dl water
 - 10 grote olijven
 - 100 gram fetakaas
 
Bereiding:
- Bekleed de siliconen bakvorm met het bladerdeeg en bak deze op matig vuur 5-10 minuten.
 - Bak het gehakt rul in een pan.
 - Voeg de tomatenblokjes, de tomatenpuree en eventueel het water toe (wees terughoudend met het water!)
 - Kook dit geheel totdat het een romige substantie is.
 - Versnipper de olijven en voeg deze toe.
 - Doe hetzelfde met de fetakaas.
 - Giet de vulling in de met bladerdeeg bedekte bakvorm en bak de quiche circa 30 minuten op matige warmte.
 
Een recept van; met dekidseropuit.nl

Reacties
Een reactie posten