Verantwoord pizza eten? Dat kan zeker! Door een wrap te gebruiken als pizzabodem ‘bespaar’ je flink op het aantal calorieën. En het is gewoon heel erg lekker. De wraps worden heerlijk knapperig en happen lekker weg 🙂
Benodigdheden: voor 2 personen.
- 4-6 wraps
- tomatenpuree
- geraspte kaas
- andere lekkere ingrediënten zoals Italiaanse kruiden, pesto, mozzarella, cherry tomaatjes, ui, paprika, ham reepjes enz.
Bereidingswijze:
- Begin met het voorverwarmen van je oven op 230 graden. (wij gebruiken onder weg geen oven maar een pan met deksel. De pizza in de pan op een middelmatig vuur en 3 tot 5 minuten laten staan.)
- Pizza wrap 1. Smeer de wraps in met tomatenpuree. Snijd de mozzarella, ui en cherry tomaatjes in stukjes. Verdeel wat mozzarella, pesto, ui, Italiaanse kruiden en cherry tomaatjes over de wraps. Zet de pizza wraps circa 5 minuten in de oven. Serveren met een salade.
- Pizza wrap 2. Smeer de wraps in met tomatenpuree. Beleg de wraps met ham reepjes, uienringen, stukjes paprika, snufje chilipoeder en Italiaanse kruiden. Zet de pizza wraps circa 5 minuten in de oven. Serveren met een salade.
Tip: gebruik in plaats van tomatenpuree ook eens tomatensaus.
Reacties
Een reactie posten