Gehaktballetjes zijn ook altijd lekker als snack maar ook bij de maaltijd.
Lekker als hapje, hoofd- of bijgerecht:Griekse gehaktballetjes!
Ingrediënten
- 1 kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- 3 sneetjes oud bruin brood
- 15 g peterselie
- 400 g rundertartaar
- 2 kleine eieren
- 1 theelepel gedroogde munt
- ½ theelepel gedroogde oregano
- 3 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Maak de ui en knoflook schoon en snipper zeer fijn. Snij de korsten van het brood en verkruimel de sneetjes brood. Hak de peterselie fijn.
- Vermeng de tartaar met de ui, knoflook, broodkruimels, eieren, peterselie, munt en oregano. Kneed alles goed door en breng op smaak met peper. Draai er kleine gehaktballetjes van.
- Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes in 20 minuten gaar en goudbruin.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten